Senaste nytt från Volkswagen Sverige.

Snart världspremiär för helt nya Volkswagen Golf

Designskiss på den åttonde generationen av Golf.

Den 24 oktober presenterar Volkswagen den åttonde generationen av Golf vid en världspremiär i Wolfsburg, Tyskland. Inledande skisser ger en inblick i designen.

Om det finns en bil man kan kalla en storsäljare i årtionden är det Golf. Den har utvecklats kontinuerligt från en generation till nästa och har etablerats över hela världen.

I den nya åttonde generationen har styrkorna förbättrats ytterligare. Nya Golf är mer digitaliserad och uppkopplad än någonsin tidigare, den är full av innovationer och har en uttrycksfull design.

Förutom nya effektiva motorer ger ytterligare förbättrad fjädringsteknologi ännu bättre smidighet.

Nya Golf sätter också en ny standard när det gäller den digitaliserade och uppkopplingsorienterade interiören, dess assistanssystem och de online-baserade funktionerna och tjänsterna.

Den exteriöra designen är mer uttrýcksfull än någonsin tidigare, och ändå är den direkt igenkännlig som en Golf från alla vinklar. På insidan definierar nya färger och tyger utseendet, liksom en ny digital cockpit.

Den nya generationen av Golf gör entré på de första marknaderna i december. Lanseringstidpunkt för den svenska marknaden är ännu inte fastställd.

Designskiss på den åttonde generationen av Golf.

Ladda ned bild

En helt ny förarmiljö.

Ladda ned bild

Golf har varit en storsäljare i decennier.

Ladda ned bild

Interiören har utvecklats med varje ny generation.

Ladda ned bild


Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..